Termeni legali

Termeni legaliWebsite-ul www.arbc.ro precum si domeniul de internet arbc.ro sunt proprietatea Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite, numita in continuare A.R.B.C. si care este si Administratorul site-ului.

Pentru utilizarea site-ului www.arbc.ro este necesara acceptarea in totalitate a termenilor legali. Continuarea navigarii pe acest site presupune acceptarea implicita a conditiilor de mai jos.

Site-ul www.arbc.ro se doreste a fi o sursa de informare in mediul electronic si un instrument al A.R.B.C. menit sa contribuie la atingerea obiectivelor specifice activitatilor statutare ale acesteia.

Administratorul site-ului, A.R.B.C., depune toate eforturile pentru a prezenta informatiile intr-un mod cat mai corect si concis. Cu toate acestea, Administratorul nu poate fi facut responsabil, sub nici o forma, de inadvertente sau informatii eronate. De asemenea, Administratorul nu poate fi facut responsabil pentru continutul altor site-uri web catre care face trimiteri.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului, fara o notificare prealabila.

Continutul website-lui https://www.arbc.ro incluzand dar fara limitari, articolele, textele, documentele, imaginile statice sau in miscare, logo-urile si design-ul,  sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise, publicate si/sau republicate, fara acordul scris al Fundatiei A.R.B.C. Este interzisa modificarea continutului paginilor site-ului, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe, sau prin intermediul site-ului www.arbc.ro.
Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea unor materiale disponibile in acest sens, in sectiuni specifice si insotite de instructiuni explicite.

Pentru orice intrebare sau solicitare de utilizare a materialelor de site, ne puteti contacta pe adresa de e-mail office@nullarbc.ro, sau utilizand una din modalitatile puse la dispozitie in sectiunea Contact.

Pentru a raspunde intrebarilor vizitatorilor site-ului si pentru a putea oferi anumite servicii, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi adresa de e-mail, nume si numarul de telefon, dar nelimitandu-se la acestea. Vizitatorul/utilizatorul care furnizeaza informatiile mentionate, este de acord implicit cu Termenii de confidentialitate.

Site-ul www.arbc.ro utilizeaza Cookies, tehnologie care permite colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru. Colectarea acestor informatii, are ca scop imbunatatirea experientei in navigare a utilizatorului si realizarea de statistici.
Vizitatorul/utilizatorul site-ului poate fi de acord cu Utilizarea cookie-urilor, in caz contrar putand parasi site-ul.

A.R.B.C. nu poate fi facuta raspunzatoare legal, pentru niciun fel de prejudicii morale sau materiale, ce pot decurge din utilizarea site-ului si/sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Nerespectarea Termenilor legali enumerati mai sus, precum si aducerea de prejudicii morale si/sau materiale Administratorului site-ului, prin actiuni ilicite ce pot afecta functionarea serviciilor web oferite, a imaginii A.R.B.C., sau de alta natura, vor suporta rigorile legislatiei romanesti in vigoare.

Share

Comentariile nu sunt permise.