Brokerii de credit

broker de crediteContractarea unui credit este probabil cea mai importanta decizie financiara pe care o luam in viata. Intr-o perioada in care lipsa de timp ne afecteaza din toate punctele de vedere, deci, si financiar, nu ne ramane decat sa apelam la specialisti daca dorim servicii rapide, sigure si de calitate, pe termen lung.

In cazul creditelor, „specialistul” se numeste broker de credite. Brokerul de credite este o persoana specializata in intermedierea de imprumuturi bancare care ofera consultanta in alegerea celei mai avantajoase solutii financiare pentru fiecare client.

Prin parteneriate incheiate cu banci din Romania, brokerul are acces la produsele acestora de credit si asista clientii in alegerea creditului care se potriveste cel mai bine nevoilor si posibilitatilor sale financiare.

Mai mult decat atat, brokerul va ajuta la intocmirea dosarului de credit pentru a fi depus la banca si il urmareste pana la finalizare. Costurile bancare sunt 100% transparente iar comisioanele de intermediere sunt, in majoritatea cazurilor, GRATUITE.

Share

Comentariile nu sunt permise.