La Gala ARBC 2019 am sarbatorit 10 ani de crestere in brokerajul de credite

Gala ARBC 2019Am recapitulat tot ceea ce am facut anul trecut, cu incantare si gratitudine fata de clientii si partenerii nostri, banci si insititutii financiare nebancare, la Gala Asociatiei Brokerilor de Credite din Romania (ARBC), editia a patra, in sfarsit de martie, ca in fiecare an, din 2015 incoace.

Anul 2018 a fost cel mai bun pentru industria noastra, dupa criza din 2008! Volumul creditelor intermediate de membri ARBC a depasit 1,2 miliarde lei, din care majoritare au fost creditele ipotecare (71%), urmate de cele pentru nevoi personale (17%) si Prima Casa (12%).

Pentru ca, intr-un context economic national, si chiar european, destul de complicat, cu o multime de noutati legislative care au incarcat agenda analizelor de caz, a evolutiei dobanzilor si costurilor bancare, brokerii de credite membri ARBC au reusit sa ofere clientilor, impreuna cu partenerii lor, aceleasi bune practici si servicii de tinuta.

Cea mai buna dovada in acest sens ramane aprecierea clientilor, tocmai de aceea i-am invitat sa ne povesteasca experienta lor ca beneficiari ai serviciilor de intermediere pe actorul Serban Pavlu si jurnalistul Cristian Pantazi.

Inainte de toate insa, Anca Bidian, CEO KIWI Finance si presedinte ARBC, a deschis festivitatea Galei ARBC editia a IV-a, povestind despre cifrele pe creditare din anul trecut, legislatie si ordonante, ROBOR, dobanzi, reactii, cauze, efecte si viata brokerilor de credite.

Dar, care au fost premiile, cine le-a primit si cine le-a oferit? Am creat o lista de opt categorii, la fiecare categorie au fost cate trei nominalizari si un castigator, astfel:

  • Categoria Cea mai buna retea: Unicredit Tiriac Bank, IDEA Bank si BCR. Castigator: BCR. Premiul a fost oferit de Aurel Meiroșu, Business Development Manager CertSIGN.
  • Categoria Cel mai bun FLUX: GARANTI BANK, IDEA BANK si ALPHA BANK. Castigator: GARANTI BANK. Premiul a fost oferit de Ruxandra Cauc, Senior ICT&Key Accounts Manager, Financial Sales Telekom.
  • Categoria Cel mai bun credit de nevoi personale: Unicredit Consumer Finance IFN, IDEA BANK, BNP Paris Bas. Castigator: IDEA BANK. Premiul a fost oferit de Marius Mardale, Branch Manager ApPello Banking Software.
  • Categoria Premiu special Educatie financiaraAsociatia Romana a Bancilor. Premiul a fost oferit de Lucian Anghel, Presedintele Bursei de Valori Bucuresti.
  • Categoria Cea mai spectaculoasa revenire: UNICREDIT, UCFIN, ING BANK. Castigator: UNICREDIT BANK. Premiul a fost oferit de actorul Serban Pavlu.
  • Categoria Cel mai bun credit ipotecar: UNICREDIT, BCR, OTP BANK. Castigator: OTP BANK. Premiul a fost oferit de David Grigorescu, Presedinte ales al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania.
  • Categoria Mereu aproape: IDEA, ALPHA BANK, BCR. Castigator: ALPHA BANK. Premiul a fost oferit de Florin Dănescu, Presedinte executiv Asociatia Romana a Bancilor.
  • Categoria Banca anului: ALPHA BANK, BCR, OTP BANK. Castigator: OTP BANK. Premiul a fost oferit de Liviu Andrei, Vicepresedinte ARBC, managing partner ALLIANCE Finance.

Castigatorii au fost desemnati in urma votului membrilor asociatiei, care au tinut cont insa si de opiniile si comentariile clientilor, pe baza experientelor de anul trecut in procesul de obtinere a unui credit bancar, sau a unui imprumut de la o institutie financiara nebancara.

Au fost premiate, si in acest an, inovatia, realizarile si activitatea care au contribuit la dezvoltarea si cresterea gradului de educatie financiar-bancare.

Stelian Muscalu a fost MC-ul acestei gale, minunat ilustrata cu proiectii 3D de Les Ateliers Nomad.

Partenerii si sponsorii din acest an au fost: OTP Bank (Gold), Appello, Alpha Bank, BCR Erste si IDEA Bank (Silver), Garanti Bank, Certsign, Telekom si BNP Paris Bas (Bronze). Le multumim si aici!

Galerie FOTO

 

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.