Gala ARBC editia a IV-a 2019, eveniment de marca al industriei brokerajului de credite

Gala ARBC 2019Gala Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite editia IV 2019 va avea loc miercuri 20 martie la Castelul din inima Bucurestiului – Le Chateau, incepand cu orele 19.30.

Devenit deja traditie, evenimentul reuneste si recunoaste eforturile, ambitiile si realizarile industriei bancare in parteneriat cu industria de brokeraj in cresterea intermedierii si a incluziunii financiare responsabile si de calitate.

Vor fi premiate inovatia, produsele, strategia si determinarea care au contribuit la dezvoltarea si consolidarea parteneriatelor si cresterea calitatii serviciilor financiare si de intermediere credite pe piata din Romania.

„Industria de brokeraj incepe sa fie vizibila si sa ocupe locul pe care-l merita in modelul de arhitectura deschisa al industriei bancare. Vedem in economiile mature o legatura directa intre gradul de intermediere financiara si cota de piata a brokerilor de credite. O industrie puternica de brokeraj arata gradul de maturitate al pietei, de incluziune, de educatie financiara si de incredere in serviciile bancare.” – a declarat Anca Bidian – Presedinte ARBC.

Sunt invitati la aceasta seara speciala peste 120 de reprezentanti de marca din industria financiar-bancara, Banca Nationala a Romaniei, Asociatia Romana a Bancilor, colaboratori, parteneri, clienti si prieteni.

Gala va fi prezentata de Stelian Muscalu si ilustrata cu proiectii 3D de Les Ateliers Nomad.

Multumim partenerilor nostri si promitem o seara de neuitat:

GOLD


SILVER


BRONZE


Scurta retrospectiva video a galei din 2018


Imagini de la Gala ARBC editia a III-a 2018

« 1 de 2 »

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.