Anca Bidian este din nou in Top 100 Cele mai puternice femei de afaceri

Anca Bidian Top 100

Anca Bidian Top 100Anca Bidian, presedinte ARBC si CEO KIWI Finance, a fost inclusa din nou in Topul Celor mai puternice 100 femei din Romania, intocmit de publicatia Business Magazin. Este al saptelea an consecutiv de aparitie in acest catalog pentru fondatorul companiei de intermediere credite KIWI Finance.

Imaginea companiei si a liderului sau tine de buna reputatie, in opinia sa, iar singura strategie in aceasta privinta este autenticitatea. „Imaginea mea nu este si nu poate fi altceva decat eu insami, cu calitati si defecte, cu forta si slabiciuni”, considera Anca Bidian.

A fondat prima companie de intermediere credite din Romania, in anul 2003, KIWI Finance, care a inregistrat, la sfarsitul anului 2017, cifra de 1 miliard de euro credite acordate in aceasta perioada. Lider de piata in domeniul brokerajului de credite, KIWI Finance a avut, anul trecut, o cifra de afaceri de 13, 5 milioane lei, mai mare cu 2,5 milioane lei fata de 2016, si un profit de 2 milioane lei.

Cel mai important proiect la care lucreaza acum Anca Bidian se refera la digitalizarea activitatii de brokeraj de credite, despre care crede ca „va schimba imaginea acestei industrii, cu foarte mare valoare adaugata”.

Pentru ca au construit businessuri de succes si sunt activ implicate activ in cele mai diverse domenii de activitate, pentru ca sunt perseverente, consecvente si ambitioase, femeile de afaceri care configureaza comunitatea celor 100 sunt, prin afacerile pe care le-au fondat sau le conduc, carierele si personalitatea lor, adevarate surse de inspiratie pentru tanara generatie de antreprenori si top manageri din Romania.

KIWI Finance este membru-fondator ARBC, care implineste 10 ani de la infiintare in 2018.

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.