La aniversarea de 10 ani, brokerii de credite si-au premiat partenerii bancari la Gala Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite, Editia 2018

Gala ARBC 2018Membrii Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC) au premiat Experienta, Excelenta si Viitor in Servicii Financiare, in cadrul evenimentului anual al asociatiei, Gala ARBC editia a III-a 2018, marcand cu acest prilej si aniversarea de 10 ani a asociatiei.

In urma voturilor membrilor asociatiei, au fost anuntati castigatorii celor 8 sectiuni de premii ale galei, prin care au fost recunoscute eforturile, activitatea si parteneriatele intru beneficiul clientilor, de pe parcursul anului trecut.

Atat nominalizatii cat si castigatorii au fost votati de catre toti membrii ARBC, conform propriilor experiente si tinand cont de reactiile si comentariile clientilor.

Astfel, premiile au fost:

 • Nominalizarile categoriei Cea mai buna retea au fost: BCR, Unicredit Bank Romania si OTP Bank Romania.
  Castigator: Unicredit Bank Romania
 • Nominalizarile categoriei Cel mai bun flux: Alpha Bank, Garanti Bank, IDEA:BANK.
  Castigator: IDEA: BANK
 • Nominalizarile categoriei Cel mai bun credit de nevoi personale: Cetelem – BNP Paribas Group, IDEA:BANK si Credit Agricole.
  Castigator: Cetelem – BNP Paribas Group
 • Nominalizarile categoriei Mereu aproape de brokeri: Alpha Bank, BCR, IDEA:BANK.
  Castigator: Alpha Bank
 • Nominalizarile Categoriei Cea mai spectaculoasa revenire: BCR, OTP BANK, Unicredit Bank.
  Castigator: OTP BANK
 • Nominalizarile categorieiCel mai bun credit ipotecar: BCR , Alpha Bank, Garanti Bank.
  Castigator: Garanti Bank
 • Nominalizarile categoriei Banca Anului 2017: Alpha Bank, BCR, Idea:Bank.
  Castigator: BCR
 • Premiul special pentru educatie financiara.
  Castigator: Asociatia Romana a Bancilor (ARB).

Rezultatele financiare ale asociatiei, prezentate de Anca Bidian, presedinte ARBC si CEO KIWI Finance, arata ca in anul 2017 piata intermedierii de credite a crescut cu 26% fata de anul anterior, ajungand astfel la un volum de 1 miliard lei credite obtinute prin brokerii membri ARBC.

Cea mai mare crestere, pe tipuri de credite, s-a inregistrat pe creditul ipotecar standard, al carui volum a fost cu 35% mai mare fata de anul 2016, ceea ce a insemnat ca in fiecare zi 14 familii s-au mutat in casa noua accesand un credit intermediat de brokerii ARBC.

La cea de a treia editie a Galei ARBC, gazduita de „Le Chateau”, au participat peste 120 de reprezentanti de marca din industria financiar-bancara din Romania, reprezentati ai Bancii Nationale a Romaniei, Asociatia Romana a Bancilor, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, colaboratori si parteneri, jurnalisti.

Evenimentul a fost prezentat de Stelian Muscalu si ilustrat cu proiectii 3D de Les Ateliers Nomad. Sponsori au fost OTP Bank (Gold), Alpha Bank si Idea:Bank (Silver), BCR Erste si Telekom (Bronze), Cetelem si Unicredit Bank (responsabilitate sociala).

Despre ARBC

Asociatia Romana a Brokerilor de Credite (ARBC) este vocea industriei de brokeraj de credite din Romania si reprezinta atat interesele celor care au profesia de broker de credite, cat si interesele clientilor care beneficiaza de aceste servicii. Scopul principal al ARBC, este reglementarea industriei de brokeraj de credite si promovarea intereselor profesionale ale membrilor sai.

In acest an, ARBC aniverseaza 10 ani de la infiintare, timp in care a crescut atat numarul membrilor asociatiei, cat si ponderea businessurilor cumulate ale acestora in totalul pietei de credite din Romania.


www.arbc.ro
https://www.facebook.com/ARBCredite
https://www.linkedin.com/company/asociatia-romana-a-brokerilor-de-credite/

Galerie foto eveniment

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.