KIWI Finance este semifinalista in proiectul Made in Romania

Made in RomaniaKiwi Finance a fost selectata si a ajuns in semifinala proiectului Made in Romania al Bursei de Valori Bucuresti si ii asteptam pe toti prietenii nostri sa voteze pentru noi, astfel incat sa ajungem direct in finala Made in Romania. Pentru a vota, intrati pe http://www.bvbleague.ro/vot

Sesiunea votului public incepe de astazi, 19 martie, si se va incheia in data de 3 aprilie.

Compania cu cele mai multe voturi intra direct in finala, fiind una dintre cele 15 finaliste ale Made in Romania: Liga BVB.

Celelalte 14 finaliste vor fi selectate de un juriu care va analiza companiile in functie de diverse criterii, pornind de la inovatie, continuand cu planuri de viitor, branding si poveste. Acesta este format din 12 experti din diverse domenii, astfel ca fiecare va privi companiile din propria perspectiva. Componenta acestuia, dar si alte informatii utile sunt disponibile pe http://www.bvbleague.ro/, despre proiectul Made in Romania  .

Juriul se va intalni in data de 5 aprilie, iar cele 15 finaliste vor fi anuntate pe 23 aprilie a.c., in cadrul Galei de Premiere Made in Romania.

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.