Brokerii de credite vor celebra Experienta, Excelenta si Viitorul in Servicii Financiare

Gala ARBC 2017Asociatia Romana a Brokerilor de Credite pregateste cea de-a treia editie a evenimentului sau anual,  Gala ARBC Experienta, Excelenta si Viitor in Servicii Financiare.

Vor fi prezentate  rezultatele deosebite din 2017 ale membrilor asociatiei si vor fi premiate inovatia, realizarile si activitatea care au contribuit la dezvoltarea si consolidarea parteneriatelor si cresterea calitatii serviciilor financiare. Vor fi decernate premii pentru cele mai bune produse bancare, cel mai bun flux, cea mai buna retea, cel mai aproape de brokeri, educatie financiara, cea mai spectaculoasa revenire si banca anului.

Sunt invitati 120 de reprezentanti de marca din industria financiar-bancara, Banca Nationala a Romaniei, Asociatia Romana a Bancilor, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, colaboratori si parteneri, sa participe alaturi de membri ARBC la o seara speciala.

Gala va avea loc in data de 21 martie la castelul din inima capitalei Le Chateau, va fi prezentata de Stelian Muscalu si ilustrata cu proiectii 3D de Les Ateliers Nomad.

Evenimentul este sponsorizat de OTP Bank (Gold), Alpha Bank si Idea:Bank (Silver), BCR Erste si Telekom (Bronze), Cetelem si Unicredit Bank (responsabilitate sociala).

Parteneri Gala ARBC 2018

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.