Ce a fost la Gala ARBC de anul trecut?

Gala ARBC 2017Gala din 2017 a fost speciala! Ce pregatim in acest an?

Ne-am bucurat , la cea de a doua editie a Galei ARBC, de prezenta a peste 100 de profesionisti din sistemul financiar-bancar din Romania, brokeri de credite membri ai asociatiei, bancheri, profesionisti ai domeniului, jurnalisti.

Am pastrat, asa cum l-am “desenat” inca de la prima editie –  trofeul acordat premiantilor, Bufnita, , simbol al intelepciunii si inteligentei – si am avut multe noutati in desfasurator: noi categorii de premiere, inspirate din evolutia pietei bancare in 2016, invitati de prestigiu, care ne-au vorbit despre experientele personale sau despre ceea ce ar trebui sa se schimbe in mai bine in sistem, parteneri si sponsori mai multi, creativi si originali.

Am oferit invitatilor o experienta aparte, un eveniment memorabil, in care am ilustrat, moment cu moment, excelenta in serviciile financiare, pe care ne-o dorim deopotriva, si furnizori ai acestor servicii, si intermediarii acestora, brokerii.

A fost alaturi de noi, la aceasta editie, Alex Milcev, Partener & Head of Tax at Ernst & Young, care a vorbit despre modificarile din sistemul de impozitare care vizeaza piata imobiliara, dar a fost invitat in special in calitate de client care a obtinut credite prin intermediul unui broker si a povestit cum a decurs tot procesul si cat de mult a avut de castigat din faptul ca a lucrat cu un broker si nu s-a dus direct la una sau mai multe banci.

Apoi, Sergiu Negut, Decan Maastricht School of Management, care a vorbit, la randul sau, despre digitalizarea tot mai accentuata a sistemului bancar, dar si a activitatilor din viata de fiecare zi.

Anca Bidian, CEO KIWI Finance, presedinte ARBC, a analizat piata de intermediere din Romania, comparativ cu economiile dezvoltate, concluzia fiind una certa: necesara si obligatorie in dezvoltarea serviciilor bancare este cresterea canalului de vanzari alternative prin brokerii de credite.

Anul acesta pregatit o Gala si mai speciala! Urmariti-ne!

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.