Anul 2017: Un deceniu de performanță pentru AVBS Credit

Anul 2017: Un deceniu de performanță pentru AVBS CreditAnul 2017 a debutat pentru AVBS Credit cu numeroase schimbări pe care compania tânărului antreprenor Valentin Anghel le-a adoptat și le-a implementat cu bucurie și aplomb pe tot parcursul anului.

În primele luni ale acestui an, alinierea cu OUG 52/2016 a venit firesc pentru compania de intermediere credite bancare, AVBS Credit, ca o confirmare a modelului de business organizat pe care îl are și pe care îl îmbunătățește permanent.

S-au alăturat echipei și doamnei Nina Borcilă, General Manager AVBS Credit, pentru a duce mai departe misiunea și viziunea companiei, Vlad Ardeleanu – Strategy & Business Development Manager și Alina Gheorghe – Regional Manager pe rețeaua de francize AVBS Credit.

Managerii AVBS Credit și brokerii de credite din cele peste 50 de francize din București, Baia Mare, Constanța, Cluj, Focșani, Galați, Giurgiu, Iași, Petroșani, Piatra Neamț, Satu Mare, Slatina, Strehaia, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Lăpuș și Vatra Dornei, au crescut vânzările față de anii precedenți cu peste 20%.

Campania online de marketing implementată anul acesta, prin intermediul căreia AVBS Credit a evidențiat importanța brokerului de credite în procesul de creditare și avantajele pe care viitorul debitor le obține atunci când apelează la serviciile gratuite ale unui intermediar AVBS, a fost un real succes. Prin strategiile de marketing online și offline implementate, AVBS a parcurs numeroase etape prin care oamenii au fost ajutați să înțeleagă mai bine mecanismele de intermediere credite bancare și/sau non-bancare și, mai ales, multitudinea de beneficii pe care le obțin clienții de la brokerii de credite.

Printre evenimentele la care AVBS Credit a participat în anul 2017 se numără Gala Asociației Române a Brokerilor de Credite (ARBC) – ediția II, alături de 120 de invitați de seamă din lumea financiar-bancară din România și Gala Spring SuperBlog 2016, unde AVBS Credit a participat ca sponsor și a premiat creativitatea blogging-ului românesc, dar în cadrul căreia a promovat, de asemenea, și brokerajul bancar.

Cu toate acestea, pentru AVBS Credit evenimentul anului a fost petrecerea aniversară a companiei. În luna mai membrii echipei, importanți reprezentanți ai celor 25 de instituții bancare și non-bancare din România cu care compania se află în parteneriat, jurnaliști din sectorul financiar-bancar, cât și brokerii de top ai francizelor AVBS Credit, au sărbătorit 10 ani de activitate, performanță și succes în domeniul brokerajului bancar. Invitatul de onoare al evenimentului a fost domnul Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

AVBS Credit încheie anul în curs având certitudinea că a fost cel mai bun an din istoria companiei, iar în anul ce urmează va continua dezvoltarea companiei prin creșterea vânzărilor, extinderea parteneriatelor și deschiderea de noi francize. În 2018, AVBS Credit  pășește cu încredere, pe o treaptă superioară în evoluția companiei.

Sărbători fericite! Iar 2018 să fie un an de succes!

Detalii despre activitatea companiei găsiți aici: www.avbs.ro

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.