Conferinta Nationala ALB Romania, Asociatia Societatilor Financiare – editia a XIII-a

Conferinta Nationala ALB Romania, Asociatia Societatilor Financiare - editia a XIII-aALB Romania impreuna cu Govnet Conferences, organizeaza Conferinta Nationala ALB Romania, Asociatia Societatilor Financiare – editia a XIII-a, pe 21 Noiembrie 2017 la Hotel InterContinental Bucuresti, cu incepere de la ora 9:00.

Evenimentul reprezinta cea mai relevanta manifestare dedicata companiilor din industriile de leasing si credit de consum, care, impreuna cu specialistii din departamentele juridic, financiar-contabil si logistica, dar si reprezentantii autoritatilor, clientilor si colaboratorilor, vor dezbate provocarile si asteptarile precum si directiile viitoare de dezvoltare ale sectorului institutiilor financiare nebancare.

Conferinta va reuni cu acest prilej reprezentanti ai Consiliului Patronatelor Bancare din Romania, in persoana domnului Sergiu Manea – Presedinte, si reprezentanti ai Asociatiei Societatilor Financiare ALB Romania, in persoana domnului Bogdan Speteanu – Presedinte Industria de Leasing si domnului Bruno Leroux – Presedinte, Industria de Credit de Consum, UniCredit Leasing – Mircea Cotiga, CEO, Impuls Leasing – Razvan Diaconescu, Director General, Idea Leasing – Liviu Serban, Managing Director, Schoenherr – Adriana Radu, Partener, Mihai Leu – Sportiv de Performanta si ai Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania UNSICAR, reprezentanti ai Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite ARBC etc.

Dezbaterea va atinge subiecte referitoare la evolutia industriei de leasing financiar si a industriei de credit de consum, impactul pe care noile reglementari BNR il va avea asupra sectorului institutiilor financiare nebancare, precum si demersurile legislative in protectia consumatorului de servicii financiare la nivel national.

O alta tema extrem de actuala ce va fi dezbatuta de catre specialisti se va referi la modificarile aduse de implementarea directivei europene privind distributia de asigurari.

Se va discuta si despre regulamentul general privind protectia datelor, precum si modificari si riscuri identificate in regulamentul general privind protectia datelor.

Partenerii conferintei sunt: BCR Leasing, EOS KSI Romania, Fire Credit, Garanti Leasing, iCap, Idea Leasing, Impuls Leasing, Schoenherr, Tiriac Leasing, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing.

Pentru mai multe detalii, va rugam accesati linkul: http://www.govnet.ro/Conferinta-Nationala-ALB-Romania-2017.

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul GOVNET este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si, de asemenea, sa promovam parteneriate prin intermediul celei mai de succes platforme de informare si networking direct in cadrul evenimentelor de inalt nivel si conferintelor de afaceri.

Despre ALB-Romania

Asociaţia Societatilor Financiare ALB – Romania este o organizaţie non-profit, care îşi propune să-şi desfăşoare activitatea în vederea unui mediu de afaceri mai bun şi un cadru mai profesionist pentru piaţa din România. Membrii Asociaţiei sunt actori binecunoscuţi pe piaţa internă de leasing, reprezentând importante grupuri bancare şi financiare.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Adrian Ion
Publisher
GOVNET
Tel: 0372.900.670
adrian.ion@nullgovnet.ro

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.