Vino la brokerul de credit exact ca la medic

Vino la brokerul de credit exact ca la medicVino la brokerul de credit exact ca la medic, nu numai pentru a contracta un nou sau primul tau imprumut. Vino sa te sfatuiesti si sa alegi varianta de creditare care ti se potriveste, pentru ca brokerul de credit lucreaza cu mai multe banci, cunoaste produsele de creditare, stie ce oferta sa aleaga pentru tine, in functie de o serie de factori.

Daca la medic te duci cel putin o data pe an de buna-voie sau manat de vreo indispozitie, sa-ti faci analize de rutina sau speciale, este cazul sa privesti finantele personale la fel de serios.

In contextul recentelor dispute privind evolutia ROBOR, pentru a intelege exact despre ce este vorba, informeaza-te de la bun inceput in privinta a cee ace poti face in cazul creditelor vechi, dar si cum sa-ti faci planuri de viitor, atunci cand te gandesti sa iei un credit nou sau chiar primul tau credit.

Vino la brokerul de credit exact ca la medic.

Daca ai credite vechi, rate la carduri de credit, credite de nevoi personale ori chiar credite ipotecare/imobiliare, contractate in ultimii trei ani sau chiar, este posibil sa fii avut conditii de creditare rezonabile spre bune, avand in vedere ca, din 2013 incoace bancile au redus semnificativ atat costurile de acordare a creditelor cat si dobanzile aferente.

Cu toate astea, e bine sa vii la o discutie cu un broker de credite, sa faci o analiza. Desi s-a iscat o adevarata isterie in piata cu privire la cresterea indicele ROBOR in ultimele doua luni, acesta se afla inca mult sub nivelurile din urma cu 4-5 sau 10 ani. Afla exact de la sursa ce se intampla si decide impreuna cu un profesionist ce ai de facut in continuare.

Vino la brokerul de credit exact ca la medic.

Daca ai credite obtinute inainte de anii 2012-2013, cu-atat mai mult este cazul sa treci la o analiza a acestora, sa compari costurile si ratele cu ceea ce ai putea obtine acum si chiar sa actionezi: contacteaza un broker de credite si vedeti impreuna daca exista variante mai bune.

In orice situatie ai fi si indiferent daca vrei sa schimbi ceva in situatia ta financiara, este simplu: nu astepta sa ajungi in impas financiar, sa ai intarzieri ori chiar sa nu mai poti plati! Vino la brokerul de credit exact ca la medic.

Verifica, din cand in cand, impreuna cu un profesionist, cum stai cu finantele, pentru ca este mai bine sa previi decat sa tratezi. In cazul in care suma ratelor pe care le ai de platit catre banci, la care adaugi cheltuielile fixe de necesitate (curent, telefonie, cablu tv, intretinere etc.) depaseste 50 sau 60% este cazul sa cauti o solutie financiara mai putin impovaratoare.

Vino la brokerul de credit exact ca la medic si cere o consultatie pentru finantele personale.

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.