Elita bancara din Romania s-a reunit la petrecerea aniversara AVBS Credit

Elita bancara din Romania s-a reunit  la petrecerea aniversara AVBS CreditElita bancara din Romania s-a reunit la petrecerea aniversara AVBS Credit  pentru a celebra un deceniu de activitate si performanta pe piata brokerajului de credite. AVBS Credit este una dintre primele companii de intermedieri credite bancare si non-bancare din Romania, la eveniment participand reprezentantii celor peste 25 de institutii bancare si non-bancare cu care compania se afla in parteneriat, jurnalisti din sectorul financiar-bancar, cat si brokerii de top ai celor peste 70 de francize pe care AVBS Credit le detine in intreaga tara. Invitatul de onoare al serii a fost domnul Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isarescu.

Vineri, 14 iulie a.c., intr-un local istoric din Capitala, apartinand patrimoniului Academiei Romane, reprezentantii principalelor institutii bancare si IFN-uri din Romania s-au reunit pentru a sarbatori primul deceniu de activitate si performanta al companiei AVBS Credit.

Fondata in anul 2007 de catre Valentin Anghel, compania se afla, in prezent, pe locul I ca cifra de afaceri in topul companiilor cu capital 100% romanesc in domeniul brokerajului bancar, si pe locul al II-lea in privinta tranzactiilor intermediate, dupa o companie cu capital strain. La finalul primului deceniu, bilantul realizarilor AVBS Credit poate fi rezumat in cateva cifre impresionante: peste 70 de francize in toata tara, o echipa formata din zeci de brokeri de credite, un portofoliu impresionant cu cateva zeci de mii de clienti, parteneriate solide cu principalele institutii bancare si non-bancare din Romania, si sute de milioane de Euro intermediate.

Astfel, pentru a marca incheierea primului deceniu de activitate, dar si pentru a sarbatori debutul celui de-al doilea, care prefigureaza extinderea companiei pe plan international, reprezentantii AVBS Credit au organizat un rafinat cocktail, in semn de multumire pentru parteneri, colaboratori si clienti. Astfel, petrecerea aniversara AVBS Credit a reunit elita bancara din Romania

Invitatul special al evenimentului a fost domnul Adrian Vasilescu, una dintre cele mai marcante personalitati din domeniul economic si bancar din Romania. Actualul Consultant de Strategie al BNR a oferit invitatilor un discurs de aproape o ora despre importanta, riscurile si beneficiile brokerajului bancar, precum si notiuni din educatia financiara.

AVBS Credit este unda dintre printre primele companii de intermedieri credite bancare si non-bancare infiintate in Romania la inceputul anilor 2000. In prezent, compania fondata in anul 2007 de catre Valentin Anghel, se afla pe locul 1, ca cifra de afaceri in topul companiilor cu capital 100% romanesc, in domeniul brokerajului bancar si pe locul 2 ca volum al tranzactiilor intermediate, dupa o companie cu capital strain. AVBS Credit are un portofoliu extins de clienti bancari si non-bancari, iar serviciile pe care le pune la dispozitia clientilor sai sunt personalizate si 100% gratuite.

Compania, aflata in continua expansiune, are peste 70 de francize, in urmatoarele orase:  Bucuresti, Baia Mare, Braila, Brasov, Botosani, Caransebes, Constanta, Cluj, Focsani, Galati, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Petrosani, Piatra Neamt, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Strehaia, Targoviste, Targu Jiu, Targu Lapus, Tulcea si Vatra Dornei.

AVBS Credit este membra a Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC).

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.