AVBS Credit – 10 ani de performanta in intermedierea de credite

Un deceniu de activitate si performantaAproape 70 de francize in toata tara, o echipa formata din zeci de brokeri de credite, un portofoliu impresionant, cu cateva zeci de mii de clienti, parteneriate solide cu principalele institutii bancare si non-bancare din Romania, si sute de milioane de euro intermediate de la infiintare pana in prezent. Este bilantul AVBS Credit – unul dintre cei mai mari jucatori din industria de intermediere credite din Romania.

Fondata  exact in urma cu 10 ani, in luna mai a anului 2007, de catre Valentin Anghel, compania se situeaza, in prezent, pe locul I ca cifra de afaceri in topul companiilor cu capital 100% romanesc in domeniul brokerajului bancar, si pe locul al II-lea ca volum al tranzactiilor intermediate.

Valentin Anghel, tanar antreprenor de succes cu determinare, abnegatie si experienta in domeniul brokerajului bancar, a reusit sa aduca AVBS Credit pe primul loc din punct de vedere al cifrei de afaceri in topul companiilor cu capital 100% romanesc in domeniul intermedierilor de credite bancare si/sau non-bancare. In privinta tranzactiilor intermediate de-a lungul anilor, AVBS Credit se situeaza pe locul al doilea, dupa un broker de credit cu capital strain.

 “Am ales sa sarbatorim acesti zece ani incununati de succes facand ceea ce stim noi mai bine – sa le oferim celor din jurul nostru cea mai buna solutie pentru nevoile lor financiare. Doar ca, de aceasta data, vom incepe noul capitol al celui de-al doilea deceniu prin a explica si exemplifica ceea ce poate face un broker de credite AVBS, care sunt avantajele pe care un om le are atunci cand apeleaza la un broker de credite, care sunt costurile de tranzactionare, cum este posibil ca serviciile noastre sa fie suta la suta gratuite. Sunt inca multe etape de parcurs pana cand cei din jurul nostru vor intelege mecanismele intermedierii creditelor bancare si non-bancare si, mai ales, multitudinea beneficiilor pe care le pot obtine de la noi”, a subliniat Valentin Anghel, fondator AVBS si membru in Consiliul Director al Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.).

Succesul de care AVBS Credit s-a bucurat in primii zece ani de activitate s-a datorat si manierei in care au fost abordati clientii – prin „umanizarea” serviciilor de brokeraj bancar, facandu-le mai usor de inteles si practicat, chiar si pentru necunoscatori.

In ceea ce priveste franciza AVBS Credit, compania se mandreste cu o retea solida de aproape 70 de puncte de lucru in Bucuresti, Baia Mare, Braila, Brasov, Botosani, Caransebes, Constanta, Cluj, Focsani, Galati, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Petrosani, Piatra Neamt, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Strehaia, Targoviste, Targu Jiu, Targu Lapus si Tulcea, Vatra Dornei. AVBS Credit este printre putinele companii care nu percep taxa pentru obtinerea unei francize, iar rata de succes pentru o franciza AVBS Credit este de pana la 95%.

Pentru urmatorii zece ani, compania si-a propus extinderea retelei de francize, a portofoliului de clienti si parteneri bancari si non-bancari, cat si a echipei de agenti, cei interesati de servicii si parteneriate fiind invitati sa intre in legatura cu reprezentantii AVBS Credit.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.avbs.ro

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.