Echipa KIWI Finance este prezenta la Targul National Imobiliar 2017

Ana Maria Rotar - KIWI FinanceEchipa KIWI Finance este prezenta la Targul National Imobiliar, cu stand de prezentare,  in vecinatatea renumitelor banci din top 10, BRD-GSG si Raiffeisen Bank, si este pregatita sa ofere cele mai potrivite solutii de finantare pentru clientii care au nevoie de credite ipotecare, imobiliare sau credite de nevoi personale.

Cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania in doua editii anuale, de primvarara si de toamna, Targul National Imobiliar (TNI) se deschide vineri, 19 mai a.c. la Palatul Parlamentului, Sala Unirea.

Practic, intreaga oferta imobiliara din acest moment, din zonele amintite,  va fi expusa in cadrul targului, de aceea expozantii au conceput oferte speciale si discounturi maxime.  De asemenea, acestia au anuntat ca vor acorda reduceri ale avansului necesar rezervarii, plata in rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier și inscrierea gratuita la concursuri cu premii pe loc.

Echipa KIWI Finance, coordonata de Anamaria Rotar, Head of Sales, va fi prezenta la Targul National Imobiliar 2017 perfect pregatita sa raspunda tuturor intrebarilor si cerintelor vizitatorilor, pe parcursul celor trei zile de targ.

Evenimentul are in acest an un numar record de expozanti (122) care au pregatit peste 15.000 de oferte imobiliare pentru locuinte noi si vechi, case de vacanta, terenuri in Bucuresti, Ilfov, Constanta, Cluj, Valea Prahovei, Brasov, si alte zone ale tarii.

Targul National Imobiliar (TNI) 2017 este un eveniment imobiliar complet, in care sunt prezenti trei mari furnizori de solutii financiare,  alaturi de cei mai importanti dezvoltatori imobiliari, prin care vizitatorii vor fi mai aproape de indeplinirea obiectivelor de achizitie locuinte.

KIWI Finance, primul broker de credite infiintat in Romania in anul 2003, este membru-fondator al Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC).

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.