Ultimele ore pentru inregistrarea brokerilor de credite la ANPC

ANPCDoar astazi, 21 martie 2017, brokerii de credite se mai pot inregistra la ANPC, pentru a putea desfasura activitatea de intermediere credite.

Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului va tine un registru special in care vor figura absolut toate companiile si persoanele autorizate sa intermedieze credite.

Conform Ordonantei 52/2016, art. 100, pentru a desfasura integral sau partial activitatile de intermediere a creditelor sau pentru a furniza servicii de consiliere, intermediarii de credite trebuie sa se inregistreze la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, in registrul special ANPC, pana la data de 21.02.2017.

Ulterior, ANPC va face public acest registru, de aceea este bine ca, inainte de a va decide sa apelati la un broker de credite, sa verificati la ANPC daca acesta a fost autorizat de catre Autoritatea pentru Protectia Consumatorului, sa deruleze aceasta activitate.

Membrii Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite, au incheiat inainte de termenul limita stabilit de OUG 52/2016, formalitatile de inscriere in Registrul Autoritatii.

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.