Gala Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite

Gala ARBC, editia I, 2016

Gala ARBC, editia I, 2016

Am parcurs impreuna cu partenerii si clientii nostri, in 2016, un context economic, social, politic si legislativ aparte, ca sa nu spunem dificil sau imposibil.

Am fost aproape si de parteneri si de clienti, facand posibil din imposibil, cu solutii financiare adaptate fiecaruia, astfel incat sa rezolvam cat mai multe situatii.

Am avut rezultate bune si foarte bune, de aceea vom celebra, Experienta, Excelenta si Viitorul in Serviciile Financiare din Romania, in cadrul celei de-a doua editii a Galei Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite, sub semnul trecerii pe un nivel superior al serviciilor de intermediere.

Astfel, pe 23 Martie 2017, ARBC isi invita partenerii de business si alte oficialitati din domeniul financiar-bancar din Romania la Novotel Bucarest City Center, Sala Paris, incepand cu ora 19:30.

Vor fi prezenti reprezentanti ai bancilor si institutiilor financiare si vor fi premiate inovatia, realizarile si activitatea care au contribuit la dezvoltarea si consolidarea parteneriatelor si cresterea calitatii serviciilor financiare in anul care a trecut.

Peste 120 de reprezentanti de marca ai industriei financiar-bancare, institutii guvernamentale cat si reprezentanti ai Bancii Nationale a Romaniei si ai Asociatiei Romane a Bancilor ne vor fi alaturi in aceasta seara speciala, pentru al doilea an consecutiv.

Evenimentul va fi posibil la cele mai inalte standarde si pentru ca avem super-parteneri, carora le multumim si aici: Idea Bank, Telekom, Apla, BCR, Alpha Bank, Cetelem, Mogo, RTC, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii – ANIS. Parteneri media: Business Arena si Finzoom.

Parteneri Gala ARBC

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.