ARBC isi inoieste imaginea online

ARBCAm pus vechiul website in cutia cu amintiri si am revenit online cu o noua imagine, mai dinamica, mai plina de culoare, cu noi facilitati, atat din punct de vedere al navigarii, cat si din cel al administrarii si securitatii.

De asemenea, avand in vedere viitorul, care se preconizeaza a fi din ce in ce mai adaptat nevoilor mobile, am implementat si varianta optimizata a site-ului arbc.ro, pentru dispozitive precum smartphone sau tableta. Astfel, dorim sa oferim vizitatorului site-ului o experienta facila in navigare si in accesarea informatiilor de interes.

Pe plan administrativ, noua platforma dispune de nenumarate posibilitati de dezvoltare, capabilitati menite sa satisfaca cerintele viitoare, fara intreruperi majore in functionarea site-ului.

Accesul optimizat la informatie, oferit de noua platforma arbc.ro, este un pas important in afirmarea valorilor organizatiei, a realizarilor si a proiectelelor de viitor.

Membrii asociatiei vor fi cei dinspre care vor veni catre public cele mai importante mesaje din activitatea proprie, dar si din industria de intermediere a creditelor bancare, contribuind astfel la dezvoltarea platformei arbc.ro si, implicit, a vizibilitatii si notorietatii Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC). Sunt insa binevenite comentariile, intrebarile, problemele pe care le intampinati voi, cei care ne veti deveni cititori fideli, interesati de lumea creditelor, a informatiilor bancare si din lumea brokerilor de credite. Va asteptam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau pe adresa de e-mail office@nullarbc.ro.

Echipa ARBC va doreste navigare placuta.

Share
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.